Prodaja - LJ. VIČ, RUDNIK, ČRNA VAS

Cena:

140,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-mesto
Kraj LJ-Vič
Velikost: 13182 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Priporoči prijatelju Natisni

13.182 m², zazidljiva, lepa, ravna parcela, sončna, široka cca 31-32 m, zazidljivega dela je cca 3000 m², nezazidljivega dela 10282 m², zazidljivi del parcele je nasut, območje majhne nevarnosti poplav, možna gradnja enostanovanjskih hiš, dvostanovanjskih hiš, dvojčkov, višina objekta je lahko max 11m, gaberiti P+1+Po, možna gradnja tudi nestanovanjskih objektov, mestni avtobus, vodovod je na parceli, elektrika v bližini, približno v roku enega leta je predvidena tudi kanalizacija in pločnik, mestni avtobus, prodamo. Cena: 140,00 EUR/m²


Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet nepremičnin.

Natančno velikost zazidljivega dela in kmetijskega dela določi geometer pred prodajo. Cena kmetijskega dela je 3.5 eur/m².


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.