Prodaja - LJ. ŠIŠKA

Cena: 1.199.000,00 EUR

1.198.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-mesto
Kraj Lj. Šiška
Velikost: 2534 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju Natisni

2.534 m², zazidljiva, lepa parcela, sončna, na parceli sta dve hiši ( novejša in prenovljena) na severu je parcela v stiku z gozdom, širina parcele je cca 35 m, na parceli je možno graditi objekte višine 11m ( enostanovanjske, dvostanovanjske, dvojčke, vrstne hiše), na delu parcele sta 2 prenovljeni hiši, urejena parkirišča, hiter dostop do obvoznice in ostale infrastrukture, primerno tudi za investicijo, možno dokupiti tudi nekaj gozda, možna tudi delna menjava za 3 nova stanovanja, prodamo. Cena: 1.199.000,00, prodamo. Cena: cca 1.198.000,00 EUR


Možnost investicije (oddaje treh stanovanj v  eni hiši in odaja druge hiše). Možnost naredti na nepozidani površini še en objekt.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet npremičnin.

Posredniško provizijo plača prodajalec.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.