Prodaja - LJ. MOSTE, POLJE

Cena:

240.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 3-sobno
Regija LJ-mesto
Kraj LJ-Moste
Velikost: 95 m2
Nadstropje: 2
Leto: adaptirano l. 2016, zgrajeno leta 1945
EI: D (60 - 105 kWh/m2a)
Priporoči prijatelju Natisni

95 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1945, adaptirano l. 2016, 2. nad., lepo stanovanje v hiši s tremi stanovanji, duplex, razporeditev (kuhinja, dnevna soba, kopalnica z banjo, soba, predsoba s stopnicami v mansardo (kjer je večja soba in kopalnica s tušem). Stanovanje ima eno parkirišče. Objekt se nahaja v mirni in zeleni okolici, obdan je z lepim cvetličnim vrtom. V bližini je trgovina, šola, vrtec, mestni avtobus, priklop na obvoznico. Hiter dostop do nakupovalnega centra BTC omogoča obvoznica. Možen nakup tudi cele hiše s tremi stanovanji. Možen najem z odkupom, prodamo. Cena: 240.000,00 EUR


Pogoj prodajalca je, da kupec plača del stroškov prodaje v višini 2% ali davek na promet nepremični ter stroške notarja.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.