Prodaja - LAVRICA

Cena:

340.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 2-sobno
Regija LJ-okolica
Kraj Lavrica
Velikost: 75 m2
Nadstropje: P
Leto: zgrajeno leta 2009
EI: D (60 - 105 kWh/m2a)
Priporoči prijatelju Natisni

75 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2009, pritličje, zelo lepo stanovanje, z večjim atrijem, južna lega, parkirišča so blizu objekta za rampo, prodamo. Cena: 340.000,00 EUR


V  mirnem in urejenem naselju z veliko zelenih površin se prodaja lepo, moderno, pritlično, dvosobno stanovanje z južno lego v novejšem večstanovansjkem objektu. 

Zunanja terasa in atrij velikosti 11,7 m² bosta vaše prijetno zavetje, udobje in počitek v stiku z naravo.

Notranji prostori stanovanja imajo višje stropove kar vpliva na lepši videz, atmosfero in udobje.

Stanovanje je premišljeno opremljeno s kvalitetnim pohištvom in opremo.  Izkoriščen je vsak kotiček. Omare nudijo veliko prostora za shranjevanje.

Razporeditev prostorov v stanovanju je funkcionalna ( hodnik, kuhinja v povezavi z dnevnim prostorom in z izhodom na atrij, garderobna soba, spalnica in kopalnica) . V kleti je shramba.

Parkiranje je možno ob objektu za rampo. Stanovanje ima lastniško pokrito parkirišče za motor.

Infrastruktura je v neposredni bližini ( vrtec, šola, trgovine, mestni avtobus 3G in 3B, železniška postaja, glasbena šola, javna polnilnica za električne avomobile, slaščičarna, nakupovani center LJ-Rudnik pa je oddaljen le nekaj minut vožnje z avtom).

Ogrevanje je na mestni plin ( ca 50,00 EUR/mesec v zimskem času).

Mesečni stroški so nizki. Števci so ločeni. 

Možnost rekreacije v naravi: v bližini je veliko zelenih površin in sprehajalnih poti v naravo ( npr. Orle), v naselju je igrišče in igrala za najmlajše.

Dostop do obvoznice in centra Ljubljane je enostaven in hiter.

Lastništvo je urejeno. V ZK ni bremen.

Vabljeni na ogled.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.