Oddaja - LANIŠČE, NASELJE V OBČINI ŠKOFLJICA

Cena:

650,00 EUR/mesec

Oddaja: Stanovanje, 3,5-sobno
Regija LJ-okolica
Kraj Lanišče
Velikost: 77.5 m2
Nadstropje: P
Leto: adaptirano l. 2015, zgrajeno leta 1857
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju Natisni

77,5 m², 3,5-sobno, zgrajeno l. 1857, adaptirano l. 2015, pritličje, oddaja se lepo, čisto, na novo prebeljeno stanovanje s teraso 30 m², v dvostanovanjski hiši z ločenim vhodom in števci, ob hiši so 3 pripadajoča parkirišča, do mestnega avtobus številka 3G je 5 minut hoje, postajališče vlaka je v razdalji 1.4 km, šola, vrtec, lekarna, ZD in trgovine so na Škofljici, stanovanje se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja, oddamo. Cena: 650,00 EUR/mes


Razporeditev notranjih prostorov: ( hodnik, dnevna soba, spalnica, kopalnica, kuhinja, 2 sobi )

Pohištvo in oprema: stanovanje je  opremljeno kot je prikazano na slikah ( pohištvo, hladilnik, pomivalni stroj, pralni stroj), ni sedežne garniture, sušilnega stroja in televizorja.

Ogrevanje: na kurilno olje ( lastna peč in cisterna za olje ), porabi se cca 1000 litrov/leto

Kuhanje: na elektriko  ( dve indukcijski in dve steklokeramični plošči )

Priključki: voda, elektrika ( Gen-i ), optika ( Telekom )

Mesečni stroški: se dodatno obračunajo po porabi

Živali: v stanovanju niso dovoljene živali

Kajenje: v stanovanju ni dovoljeno kajenje, dovoljeno je na terasi

Varščina: je v višini 2 najemnin

Pogoj najemodajalca: najemnik plača strošek sestave najemne pogodbe 

Posredniška provizija: najemnik ne plača posredniške provizije

Ogledi stanovanja so vodeni po predhodni najavi.

Vabljeni na ogled.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.