Oddaja - VIDEM

Cena:

400,00 EUR/mesec

Oddaja: Stanovanje, 1-sobno
Regija LJ-okolica
Kraj Videm
Velikost: 39 m2
Nadstropje: P
Leto: adaptirano l. 2022, zgrajeno leta 1966
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju Natisni

39 m², 1-sobno, zgrajeno l. 1966, adaptirano l. 2022, pritličje, na lepi, mirni lokaciji, s pogledom na naravo, se oddaja ravnokar adaptirano in opremljeno enosobno stanovanje z uporabno površino 39 m², z balkonom in z možnostjo brezplačnega parkiranja pred objektom. V bližini je vsa infrastruktura in lepe sprehajalne poti. Stanovanje se oddaja za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Primerno je za eno ali dve osebi. Vlak in avtobus do Ljubljane, oddamo. Cena: 400,00 EUR/mes


Ogrevanje: toplotna črpalka

Priključki: voda, elektrika, optika ( Telekom)

Parkirišče: pred objektom

Prometne povezave do Ljubljane: medkrajevni avtobus in vlak

Trgovine: trgovini Špar in Mercator sta v neposredni bližini

Mesečni stroški: voda in elektrika se obračunavata po števcu, ogrevanje se razdeli na  m² ( trenutni okvirni stroški za eno osebo 60,00 EUR/mesec, za dve osebi 80,00 EUR/mesec).

Kajenje:  v stanovanju ni dovoljeno kajenje, možnost kajenja je zunaj ali na balkonu

Živali: v stanovanju niso dovoljene živali

Varščina: v višini 2 mesečnih najemnin

Pogoj najemodajalca: Najemnik plača del stroškov oddaje v višini 100,00 + DDV.

Ogledi stanovanja: so vodeni po predhodni najavi.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.