Prodaja - VELIKE LAŠČE

Cena:

360.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija LJ-okolica
Kraj Velike Lašče
Velikost: 3164 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju Natisni

3.164 m², zazidljiva, za poslovno gradnjo, nahaja se ob prometni cesti LJ-Kočevje, na parceli je poslovni objekt iz leta 1966, ki je bil dograjen leta 1986, neto tlorisne površine objekta je cca 1931 m², vpisan je v ZK, brez bremen, ima gradbeno in uporabno dovoljenje, potrebna je prenova objekta ali nadomestna gradnja, medkrajevni avtobus do Ljubljane, prodamo. Cena: 360.000,00 EUR


Pogoj prodajalca je, da kupec plača sestavo prodajne pogodbe, notarske storitve in del stroškov prodaje v višini 1.22% od vrednosti kupnine.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.