Prodaja - ROŽNA DOLINA

Cena:

720.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija LJ-mesto
Kraj Rožna dolina
Velikost: 88 m2
Parcela: 519 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2013, zgrajeno leta 1960
EI: Ni podatka
Priporoči prijatelju Natisni

88 m², samostojna, zgrajena l. 1960, adaptirana l. 2013, 519 m² zemljišča, na lepi in mirni lokaciji, blizu strogega centra mesta ( 15-20 min peš) in blizu sprehajalnih poti na Rožnik, hiša ima teraso cca 15 m², ki ima lep pogled na urejeno zelenico, ob hiši je nadstrešek 35 m² za 2 avtomobila in garaža 15 m², možnost parkiranja za 5 osebnih avtomobilov, ogrevanje vode in hiše je na mestni plin, v hiši je klima, v bližini je mestni avtobus (št. 6 in 14), trgovina, ZD in druga infrastruktura, hiter dostop do obvoznice, vpisano v ZK, brez bremen, prodamo. Cena: 720.000,00 EUR


Dodaten opis:

- možno dograditi še eno nadstropje hiše

-  razporeditev prostorov v pritličju hiše 88 m² ( hodnik, soba, wc, kuhinja, dnevna soba, spalnica, kopalnica),

- v hiši je samostojna garsonjera, ki je primerna tudi za oddajo

- prenova notranjosti hiše je bila pred približno 10 leti, prenova fasade pred 5 leti

- posredniško provizijo plača agenciji prodajalec,

-  pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2%, sestavo prodajne pogodbe in notarske storitve.

Vabljeni na ogled.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.