Prodaja - LJ. CENTER

Cena:

690.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 5 in večsobno
Regija LJ-mesto
Kraj LJ-Center
Velikost: 128 m2
Nadstropje: M/M
Leto: zgrajeno leta 1728
EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
Priporoči prijatelju Natisni

128 m², 5 in večsobno, zgrajeno l. 1728, M/M, s teraso in čudovitim pogledom na mesto Ljubljana, v nesposredni bližini starega mestnega jedra in Ljubljanskega gradu. Stanovanje se trenutno oddaja preko Airbnb-ja, prodamo. Cena: 690.000,00 EUR


Dodatni dokumenti


Lokacija Stanovanje se nahaja v tristanovanjski  hiši s čudovitim pogledom na  prestolnico Ljubljana.  V neposredni bližini je staro mestno jedro  s svojevrstno arhitekturno podobo in reka Ljubljanica ob kateri so nanizani lokali in restavracije z vrhunsko hrano. Okolica hiše je obdana z veliko zelenja in s sprehajalnimi stezicami  na Ljubljanski grad.

 Razporeditev prostorov v hiši:

a) Prvo nadstropje/mansarda:  kuhinja z dnevno sobo in z izhodom na teraso, shramba  4 sobe, 2  kopalnici,  stopnišče, predsoba, 2 galeriji, ki nista všteti v objavljeno površino stanovanja

b) Pritličje: kurilnica in pralnica

c) Klet : kletni prostor

V oglasu je tudi skica tlorisa.

Ob hiši sta možni dva parkirišči z dovolilnico.

Priključki: mestni plin do hiše, optikaTelemach, kanalizacija, vodovod, elektrika

Ogrevanje/hlajenje: ogrevanje je možno s kaminom (talno gretje), z  mestnim plinom ali s klimo

Prenova: streha je bila prenovljena po letu 1990, stanovanje leto 1994, kopalnici in podstreha pa leta 2017

Avtobusne povezave: V bližini je mestni avtobus št. 3, 19I, 19b, 27

Infrastruktura: trgovine, vrtec, šola, restavracije , muzeji, tržnica….

Zemljiška knjiga:  hiša je vpisana v ZK, poteka etažiranje stanovanj

Investicija: Lastnika predmetno stanovanje oddajata preko Airbnb-ja. Zaradi dobre lokacije je povpraševanje za najem precejšnje, zato je možen nakup tudi za investicijo.


Želim ogled ali več informacij

051 428 151

Kupola nepremičnina d.o.o.

Naslov: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

Kontakt: 051 428 151, 01 4272 470,

Email: info@kupola-nepremicnina.si

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Kupola nepremičnina d.o.o, Ljubljana, MŠ: 6543464000 (v nadaljevanju »Kupola«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke: a) ime in priimek, b) elektronski naslov c) telefonsko številko in d) podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Kupola ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašam, da zgoraj navedene podatke Kupola lahko posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računovodji, računalničarju in notarju/odvetniku, ki sestavlja prodajne/najemne pogodbo oziroma predpogodbe za Kupolo. Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@kupola-nepremicnina.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.